Надрусана и къркана перничанка без книжка прегази “Порше” с “БМВ”

КАТ - дрегер - пиян МПС - шофьор

Жителка на Перник доказа, че не пада по-долу от мъжете-шофьори от родния си град, които по традиция се славят с поведението си по пътищата на страната. Перничанката изправи на нокти пазарджишката полиция, след като удари с “БМВ”-то си “Порше” в насрещното платно. От респектираната Областна дирекция на МВР- Пазарджик лаконично информираха, че перничанка, която се оказа сериозна нарушителка на правилата за движение по пътищата, е предизвикала инцидент на шосето между Юндола и Велинград. Жената от бившия миньорски град е арестувана, допълват от ОДМВР-Пазарджик.

Движейки се с несъобразена скорост 45-годишната дама от Перник навлязла с лек автомобил “БМВ” в лентата за насрещно движение. Там последвал удар в джип “Порше”, управляван от 45-годишен жител на близкото велинградско село Пашови. За радост няма сериозно пострадали хора, но на двете возила са нанесени значителни материални щети, сочи информацията на полицията.

На мястото пристигнали екипи на РУ-Велинград, които тествали и двамата водачи с дрегер. Оказало се, че дамата зад волана е била леко къркана и под въздействието на 1.32 промила алкохол, освен това е употребила дрога и на всичко отгоре е без шофьорска книжка. Оказало се, че свидетелството й за управление е било отнето за друго извършено от нея нарушение на Закона за движението по пътищата.

Перничанката е задържана в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа, а спрямо нея се водят бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст