ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Денят по диагонал – 25 юни 2023 г.

Емилиян Гебрев

Пожар и взривове в склад за военни материали на Гебрев в Карнобат

Преди една година отново пожар предизвика взрив в друг склад, само че за боеприпаси, на същото място. Сега помещението, в което е избухнал пожарът, е изгоряло напълно. Няма пострадали. До момента не е ясна причината за настоящия пожар в склада за боеприпаси. “Това е непонятно нещо, което се е случило. Както и предишният пожар беше абсолютно непонятен и странен”, коментира оръжейният търговец.

Пригожин унижи Путин

путин (Ройтерс)

Бунтът на Пригожин е най-голямото вътрешно предизвикателство, пред което Владимир Путин се е изправял през 23-те години начело на държавата. Въпреки сключването на споразумение позициите на Путин вероятно са отслабени, смятат анализатори.

Методи Лалов: Гешев е Пригожин в съдебната ни система

Методи Лалов

“Създаваш едно чудовище, използваш го, то мачка твоите опоненти и в един момент след това то се обръща, става ненужно и трябва или да го премахнеш, или ще те унищожи. Това е, същото е!”, коментира юристът.

Илхан Кючюк: В безпрецедентна ситуация сме с двете кандидатури за еврокомисар

илхан кючюк

Ние ще бъдем разединени в очите на външния свят. А заедно с това ми се струва, че няма да успеем да изпратим и онази консолидирана подкрепа към един от двамата кандидати, смята евродепутатът от “Обнови Европа”. Двете кандидатури за еврокомисар бавят процедурата по избор, а последната дума ще е на председателя на Европейската комисия, отбелязва той.

Втори парламентарни избори в Гърция за малко повече от месец

гърция парламентарни избори мицотакис

На предишния вот на 21 май убедително победи дясноцентристката “Нова демокрация”, която получи почти 41 процента от гласовете, но остана с няколко депутати под мнозинството, което би й позволило да сформира самостоятелно правителство. Ако днес резултатът се повтори, Мицотакис ще получи желаното мнозинство, тъй като според новите изборни правила партията на първо място получава 20 депутати бонус.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст